Cursos De Moda

El millor portal de cerca de cursos d'última moda, disseny i decoració per al retail.

En breus paraules

Impartim formació per a empreses, professionals i estudiants directament relacionats amb el retail, comerç, disseny, moda o estilisme. Un concepte d'educació basada en cobrir les necessitats reals de mercat.

Viatja

Descobreix Barcelona, ​​la ciutat de Artidi.

Aprèn

Escull un dels nostres excel·lents cursos.

Re inventa't

Forma't com un gran professional.


Àrtidi en xifres

Cada any trenquem nous reptes gràcies a vosaltres.

42

Professors

10,580

Alumnes

40,463

Hores de classes

4,035

Professionals finals

320

Empreses col·laboradores


El plus que t'aporta Àrtidi

L'escola disposa d'un ampli ventall de serveis

SALÀS MULTIFUNCIONALS

Presentacions per a col·lectius d'empresa. (Clients, proveïdors o empleats). Classes puntuals de formació. (30 assistents a cada aula). Aula dotada d'equips informàtics, plotter, projector, accés a internet, aire condicionat. Sala per conferències, ponències, convencions i realització d'esdeveniments amb capacitat per a 100 persones. Un espai inspirat al soho de Nova York.

Multifuncional

APARADORS DE DIFERENTS FORMATS

Aparadors de diferents formats per a les presentacions dels productes o serveis. Gran, mitjà i petit format, amb la il·luminació més actual per reproduir els projectes empresarials amb una màxima cálitat. Aparadors dotats de connexions d'electricitat, soporters així com decoracions per satisfer qualsevol projecte que implantem.

Escaparates de diferentes formatos

ASSESSORAMENT PROFESSIONAL

Àrtidi disposa d'un departament d'assessorament professional per als alumnes llicenciats. Un equip de col·laboració extern de recursos humans present en empreses reconegudes per així donar una resposta i consells per a les possibles entrevista laborals. Psicòlegs empresarials per aconsellar i dirigir als alumnes en el seu currículum i portafoli.

Asesoramiento profesional

ARTIDIMARKET

Un portal de venda per a professionals de l'aparadorisme, visual merchandising, interioristes, decoradors i escenògrafs. Troba aquells elements decoratius, maniquí, eines o aquell material exclusiu per a aquestes professions.

Artidimarket

ASEMAIC

Associació Empresarial d'Interiorisme comercial visual merchandising y aparadorisme d'Espanya. Una associació professional on tots els llicenciats disposen d'un carnet d'associat. Ser associat a ASEMAIC és una garantia internacional de prestigi per als alumnes de Àrtidi amb els beneficis pertinents.

TITULACIÓ

Totes les titulacions de Àrtidi estan reconegudes internacionalment i registrada per l'OEPM (Oficina Espanyola de Patents i Marques). Les competències professionals dels titulats obtinguts en Àrtidi disposen d'una garantia professional amb un carnet professional acreditatiu. Més de 5.000 alumnes són presents en més de 250 empresa Internacionals i Nacionals.

Diploma Àrtidi

PROGRAMACIÓ DELS CURSOS ÀRTIDI

Àrtidi disposa d'una àmplia oferta formativa en horaris presencial, streaming, vídeos o semipresencial per cobrir totes les necessitats dels alumnes que volen estudiar amb nosaltres. Disposem de la major oferta de mercat en curs de moda. Cursos a mida i amb titulació reconeguda. Cursos presencials, streaming, vídeo, online o semipresencial.

Cursos Àrtidi

ESTUDI DE RODATGE I FOTOGRAFIA

Sales d'ambientació, decoracions, atrezzo. Il·luminació professional, equip de filmació, so, fotogràfic, estabilitzadors, focus de projecció indirecta, directa i d'ambientació, micròfons de solapa i de mà, rotllos de croma i de diferents tonalitats. Un equip de postproducció professional per als alumnes o externs que desitgin un resultat professional.

Estudio de rodaje

AULA D'INFORMÀTICA

Aula d'informàtica equipada amb 25 equips professionals. Amb el programari més actual, necessari per desenvolupar els projectes requerits. Plotter de tall de vinils. Projector per a classes magistrals amb vista a jardí exterior. Wiffi, aire condicionat amb bomba de calor. Un espai de programació en 3D confortable o per a qualsevol projecte en suport informàtic.

Aula de informática

AULES DE TEORIA

La teoria en educació és imprescindible però en una aula creativa on l'ambient es respira disseny és molt més que aprenen. Amb una capacitat per a 30 persones amb projector, ordenar, pissarra, aire condiciona i bomba de calor. Els alumnes sent la creativitat aprenent en un espai.

Aulas de teoria

AULA D'ESTILISME CULINARI

Un espai multifuncional condicionat com cuina equipada per al gaudi dels alumnes i on es realitzen sessions de fotografia per estilisme culinari. Un sector en auge, així com una cuina i menjador on els alumnes poden experimentar com si d'un restaurant es tractés.

Aula de estilismo culinario

CAMERINO I VESTUARI

Un espai íntim on els assistents poden canviar-se de vestuari per a les sessions fotogràfiques amb total intimitat, il·luminació adequada per a la seva sortida en escena i on disposen d'armari personal per guardar les seves pertinences. Amb una total seguretat i benestar on els / les models podran gaudir d'un espai com BackStage.

Camerino y vestuario

ARTIDIWORKING

ÀrtidiWorking és una plataforma per a la promoció dels nostres alumnes. Una nova iniciativa exclusiva de Àrtidi. Un web de venda o lloguer de projectes realitzats a l'Escola. Els projectes més innovadors del mercat. Visita aquesta web i decideix que projecte desitges tenir al teu punt de venda.

APP's PER A PROFESIONALS

Una aplicació de APP'S on els llicenciats de Àrtidi poden donar-se d'alta perquè qualsevol client realitzi una recerca d'un professional. Una plataforma en APP's perquè els nostres professionals disposin de la ubicació on qualsevol persona o empresa pugui trobar-te. La APP's d'escaparatistas, visuals merchandisers, assessors d'imatge, escenògrafs, estilistes en revistes, directors d'esdeveniments.

App's para profesionales

UBICACIÓ

Situada al cor del 22@ de Poble Nou. Àrtidi neix el 2004 com a escola però el nostre local gaudeix d'història de Barcelona. Una antiga materialista del 1910 on es forjaven els materials per a embarcacions, al seu interior es manté intacte un dels motors i propi d'un museu on els operaris lliscava els materials per a embarcacions finalitzades per implantar a les embarcacions.

Mapa ubicación

MAGATZEM DE PRODUCTES

Disposem d'un magatzem de productes tèxtils de marques conegudes, farmàcia, òptiques, esport, decoracions entre d'altres perquè els alumnes disposin d'ells per als muntatges d'aparadors i de botiga. Agraïm a les marques així com a nous dissenyadors la participació en dotar l'escola d'aquest material. Des d'Adidas, Nike o INDITEX.

Almacen de productos

AULA D'ASSESSORIA

L'aula d'assessoria d'imatge esta condicionada amb la millor il·luminació, miralls i cadires de maquillatge professional perquè l'aprenentatge sigui professional. Més que una aula és un BackStage amb projector per a classes, ordinador i pissarra per a un aprenentatge màxim.

Aula de asesoria

POP UP STORE

Disposem d'una botiga real pilot condicionada amb tots els aplics necessaris per implantar diferents tipus de venda de productes. Des tèxtil, farmàcia, sabateria, òptiques fins a una bar. Una botiga on els alumnes poden experimentar en nous formats de botiga. Dissenyar des del escaparate fins al visual mechandising, decoració i ambientació. Il·luminació per a cada muntatge.

Pop Up Store

Entra en acció

El canvi és sempre el resultat final de tot veritable aprenentatge. Leo Buscaglia


Equip doçent

Un elenc format per més de 20 professionals reconeguts en els diferents sectors de l'Aparadorisme i Visual Marxandatge, Assessoria d'Imatge, Interiorisme Comercial, Escenografia i Direcció d'Art, Estilisme en Revista, entre altres especialitats per al Retail.

DAVID GÓMEZ

DAVID GÓMEZ

Aparadorista, visual merchandiser i estilista. Director creatiu de Windowsoap. Ha treballat 14 anys per al grup Inditex com a responsable d'aparadorisme i imatge i de la selecció i formació de personal de sud d'Espanya, Portugal i Itàlia. Inauguracions internacionals. Col·labora amb Costures Escèniques en el disseny i decoració d'esdeveniments. Dissenyador i muntador de la decoració de Nadal de l'Ministeri d'Afers Exteriors. És professor de l'àrea d'Aparadorisme i Visual Marxandatge en ÀRTIDI.
ESMERALDA DOMINGO

ESMERALDA DOMINGO

Diplomada en C.Empresariales, Postgrau en Supply Chain Management, Diploma Social Media Management, Diploma en Assessoria d'Imatge i Personal Shopper, Diploma en Màrqueting i Comunicació de Moda i Luxe. Fortament lligada a el món de la moda. Assessora d'imatge i Personal Shopper per a particulars, Trend and Cool hunter per a clients existents i Estilista per a particulars i empresaris / es i emprenedors / es ajudant a millorar, potenciar i comunicar la seva imatge empresarial. Professora de diferents àrees en universitats de prestigi de Disseny de Barcelona.
EDUARD PAMPIN MARINE

EDUARD PAMPIN MARINE

Graduat a la primera promoció de Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​vaig donar els meus primers passos en el món audiovisual en el departament de càsting de Gestmusic, liderat per Noemí Galera. Posteriorment, ja en el departament de Recursos Tècnics, vaig formar part com a operador de càmera dels equips de rodatge d'exteriors de programes com Crónicas Marcianas, coneixent a personatges de renom com Carmen de Mairena o Pozí.
TANIA PAREJA DEL MORAL

TANIA PAREJA DEL MORAL

Marketiniana, estrateg i analista. Llicenciada en Publicitat amb dos Màster: una Gestió Comercial i un altre en Comunicació i postgrau en Màrqueting Digital. Porto 15 anys en el sector retail 'trepitjant botigues' i fent màrqueting basat en resultats. El meu mètode: escoltar el client i treballar la dada, són les claus. Transformo idees en resultats i milloro l'eficàcia de les accions. Sóc la fundadora de ALLRETAL, consultora especialitzada en negocis amb botigues i negocis que comencen.
ALEXANDRA PROAÑO

ALEXANDRA PROAÑO

Arquitecta. Professora. Fotògrafa aficionada. Blogger ... Entusiasta en recerca constant de noves oportunitats i projectes. Amb una naturalesa creativa, sempre estic a la recerca de coses que em inspirin. M'apassiona tot el relacionat amb el món de l'arquitectura, interiorisme i retail, així com l'art, la fotografia i el disseny. Llicenciada en Arquitectura per la Universitat Peruana de Ciències Aplicades, on em vaig graduar al desembre de l'any 2000. Màster en 'Gestió i finançament privat de projectes i concessions', pel Centre Superior d'Arquitectura de la Fundació Antonio Camuñas.
ÀFRICA SABÉ

ÀFRICA SABÉ

Arquitecta per la Universitat de Girona. Màster en Lighting Design: Disseny d'Il·luminació Arquitectònica per la Universitat Politècnica de Catalunya. Arquitecta i Lighting Designer freelance participant en projectes residencials, d'hospitality i retail. Fundadora de ilallum i dissenyadora de producte. Des del 2014 és responsable dels projectes internacionals d'il·luminació a Santa & Cole i Urbidermis. Membre de l'KA-AU (projecte Erasmos + de l'2016 a al 2018). Professora d'il·luminació en ÀRTIDI des 2017.
IÑIGO GÓMEZ

IÑIGO GÓMEZ

Llicenciat en arquitectura a l'Escola d'Arquitectura de la UPV, a Sant Sebastià, màster de Project Management a la Universitat de La Salle, a Barcelona. Va cursar un any de carrera a la Technische Universiteit de Delft (Holanda). Ha col·laborat amb Samazuzu Arquitectes a Sant Sebastià i amb SOB Arquitectes a Barcelona en nombrosos projectes i concursos. El 2008 crea 5LAB laboratori d'arquitectura i disseny.
JOSÉ MANUEL FERNÁNDEZ

JOSÉ MANUEL FERNÁNDEZ

Llicenciat en arquitectura a la Universitat de Navarra a Pamplona, ​​màster en disseny d'interiors a l'IED. Va iniciar la seva trajectòria professional en l'estudi d'arquitectura de Javier Gortari. Després de realitzar alguns projectes per compte propi a Burgos i La Corunya, en 2004 es trasllada a Barcelona i comença a formar part de l'equip de La granja coordinant projectes d'interiorisme. És professor de l'àrea de Especialitzacions ÀRTIDI.
CARLOS VAN OOSTERZEE

CARLOS VAN OOSTERZEE

Formador, consultor i coach a Soft Skills: comunicació personal i professional, lideratge, creativitat, creixement personal i professional, gestió d'equips, mindfulness. Llicenciat en Filologia, Màster en Lingüística i Comunicació, Postgrau en Expressió i Comunicació en la Pràctica Educativa per la Universitat de Barcelona. Des de fa més de 20 anys col·labora amb nombroses entitats, empreses, institucions i particulars a nivell local i internacional en la millora de les habilitats personals i professionals, per aconseguir major benestar personal i eficiència professional.
MAR FRIGOLA

MAR FRIGOLA

Sóc assessora d'imatge personal i corporativa a saldemar.cat i compagino la meva professió amb la docència en l'àrea de la imatge. Apassionada de la comunicació, de caràcter extrovertit i amb molta facilitat per empatitzar. Després de 25 anys com a cantant, gestora d'esdeveniments i directora creativa decideixo formar-me en el camp de la imatge personal i corporativa. L'any 2013 creo la meva pròpia empresa Surt de Mar, firma especialitzada en la gestió integral de la imatge de polítics i empresaris del sexe masculí. Actualment sóc directora i docent en el postgrau d'imatge personal de ÀRTIDI, formadora en diferents centres, conferenciant i col·laboradora en diferents mitjans de comunicació.
MONTSE BORRELL

MONTSE BORRELL

Llicenciada en psicologia. 20 Anys (1993-2013) treballant en el món de la banca, titulada en direcció d'oficines bancàries, ocupant aquest lloc durant 8 anys. El 2014, es reinventa, cursa un màster de personal shopper. Comença a treballar amb dissenyadors sostenibles i amb marca Barcelona i d'aquesta forma entra en contacte amb capipota productions sl (coshop), empresa dedicada a la moda sostenible, defensora de l'economia ètica, que el 2015 guanya el premi a la millor iniciativa empresarial comercial de Barcelona, ​​després el premi nostrum ...
CELESTE GALANDA

CELESTE GALANDA

Fotògrafa de moda freelance graduada en estilisme en IED Milan. Col·laboro amb revistes com: Metall Magazine, Fucking Young! Herdes Magazine, L'Offciel, Interview Germany i Vogue Itàlia. Sumant projectes professionals realitzat per les marques Sivasdescalzo i Mans Concept Menswear. Els meus estudis fotogràfics s'enfoquen les tendències que es porten entre les subcultures juvenils.
MERCY GUZMAN

MERCY GUZMAN

Publicista i dissenyadora gràfica, especialitzada en Branding. Amb més de 20 anys d'experiència professional en agències de publicitat i multinacionals, a dedicat els últims 8 anys de carrera a treballar amb emprenedors i pimes. Ponent i professora de branding en ÀRTIDI, a més de creadora de workshops a mida per a empreses i particulars. Fundadora de l'estudi The Visual Corner, especialitzat en a l'creació de marques per a clients nacionals i internacionals.
MONICA IBÁÑEZ

MONICA IBÁÑEZ

Tècnic Superior en Aparadorisme i Visual Merchandiser. Actualment sóc freelance, especialitzada en Màrqueting Visual, Estratègies Retail Màrqueting i Formadora en l'àrea de l'Marxandatge Visual, amb una àmplia experiència en diferents sectors, productes i tipologia d'empreses. La dinamització comercial i el posicionament visual a través de la creació d'escenaris adequats per sincronitzar el producte amb el client objectiu és la meva especialitat.
ROBERTO DOMINGUEZ

ROBERTO DOMINGUEZ

Sóc expert en Retail, Creatiu Aparadorista, Visual Marxandatge, Formador, Consultor i Conferenciant amb una extensa trajectòria per destacades marques nacionals i internacionals en fashion-retail. Els meus punts forts són la formació i la consultoria, així com la creació i l'aplicació d'estratègies de posicionament a través de tècniques de Visual Merchandising per identificar i assentar la rendibilitat i la coherència entre la marca i el punt de venda.
CARLOS MARAN

CARLOS MARAN

Director artístic i editor de moda de la revista internacionals de moda i viatges HERDES Magazine i la revista de moda ODDA Magazine. Fusionant la creativitat amb la direcció de PR & Communication en BLEND Bcn Showroom, un espais per a dissenyadors independents nacionals i internacionals. Sumant projectes professionals per a les cases de costura Teresa Helbig, Pablo Erroz o Andres Zurru i l'agència creativa White Studio. Ha col·laborat com a creador de contingut amb Prada, Hermès, Gucci i personatges com Lady Gaga, Kim Kardashian, Dua Lipa o Rosalia.
PABLO ERROZ

PABLO ERROZ

Pablo Erroz és una marca / concepte multidisciplinari creat el 2012 pel creatiu que dóna nom i vida a aquesta. Anomenat per VOGUE com digne 'hereu de l'cool novaiorquès', així com un dels dissenyadors nacionals amb més projecció de moment, la marca compta a més amb diversos reconeixements com són els premis Onda Cero a el disseny (2014), Barcelona Designers Collective (2015) -comisariado per Georgina Chapman (Marchesa) i Collin McDowell (Vogue USA) - així com millor dissenyador masculí espanyol en el prestigiós Woolmark Prize (2017).
SILVIA FOZ

SILVIA FOZ

Postgraduada en Direcció de Màrqueting i vendes i llicenciada en consultoria d'imatge personal i corporativa, especialitzada en Marca Personal. Amb més de 15 anys d'experiència professional en el sector de la imatge, treballant mà a mà amb professionals a nivell particular i per a empreses com Pepe Jeans, Tous, Alqvimia ... Creadora i fundadora de la seva pròpia agència d'imatge silviafoz.com i fundadora de Oncoimagen.com. Ponent, Formadora i docent per a empreses de sector retail com per a escoles de moda.
JORDI FONTS

JORDI FONTS

Dissenyador Industrial. Més de 20 anys d'experiència en projectes de retail, com a consultor i assessor per a professionals dels sectors de la moda, alimentació i parafarmàcia.
AVEL IGUAL

AVEL IGUAL

Visual merchandiser, aparadorista i oficial de 1a en fusteria. 20 anys de dedicació professional. Fabricació i muntatge de mobiliari per a establiments Viena, Cottet, Apple o TDF. Soci fundador de l'empresa ICESA ebenisteria. Instal·lador i cap d'equip en Remenart, recreant espais efímers, esdeveniments i aparadors per a Desigual. Formador en aparadorisme per a l'escola ÀRTIDI. Visual merchandiser a IKEA.
MATEU FARRÉ

MATEU FARRÉ

Dissenyador de formació, es va iniciar professionalment en l'àmbit de l'interiorisme comercial, aparadorisme i visual marxandatge i la creació d'imatge corporativa, col·laborant amb diversos equips en la creació d'espais comercials, on aporta els seus coneixements i experiència en l'aplicació de tècniques de marxandatge. Amb una experiència docent de reconegut prestigi. El seu treball es complementa amb una àmplia tasca docent que desenvolupa en ÀRTIDI participant també com a conferenciant en esdeveniments de el sector retail.
Informa't

Resol qualsevol dubte que poguessis tenir.

Calle de la Llacuna, 50
08005 Barcelona

informacion@artidi.com

+34 93 485 08 15

Contactar
El teu missatge es va enviar correctament. Gràcies !!!